SPIRITUÁLIS TÁRSKERESÉS HOROSZKÓPELEMZÉS ALAPJÁN

Részletes karma asztrológiai horoszkópelemzés alapján segítünk kiválasztani ideális társát, akivel testi, lelki és szellemi szinten is összhangot tud teremteni.

SEGÍTÜNK:
  • Ha már sokszor csalódott. Ha már próbálkozott a különböző társkereső oldalakon, de egy idő után mindig kiderült, hogy a kiválasztott személlyel mégsem illenek össze – a születési adatok alapján segítünk kiválasztani, azt aki Önhöz a leginkább illik.
  • Ha bizonytalan egy már meglévő kapcsolat kimenetelében – a horoszkóp megmutatja, tervezzen-e hosszú távra, vagy csak hirtelen fellángolásról van szó.
  • Szerelmi háromszög esetén a horoszkóp megmutatja, melyik társsal várható tartósabb kapcsolat.
  • Ha válságban van a kapcsolata tanácsot adunk a problémák megoldására.
  • Ha már sokszor kudarcot vallott a párkapcsolata – esetleg mindig ugyanazok a problémák merülnek fel a párkapcsolataiban - különböző egyéni és csoportos önismereti terápiákkal /kineziológia, Reiki, Bach virágterápia, meditációk, önismereti csoportok/ segítünk feltárni és feloldani a problémák okát, eredetét – esetleg a gyermekkorból hozott családi mintákat, traumákat. Az okok feldolgozását követően felszabadultabbá, nyitottabbá válik az új társsal való kapcsolat kialakítására.
  • Ha már évek óta nem talál társat – segítünk feltárni a probléma okát – Kérésére elküldjük írásbeli karma- asztrológiai elemzésünket a lehetséges okok feltárásával és megoldási lehetőségeivel, de lehetőség van személyes konzultációra, valamint egyéni és csoportos önismereti terápiák keretében a problémák orvoslására.
További információk:
Telefon: 06-30-3115677
e-mail: hanael@t-online.hu